VACAY

Om 90 minutt er vi på veg mot Gardermoen for å ta flyet til Amsterdam. Som vi gleder oss! Har ikkje vore på ein skikkelig ferie (typ. reise til utlandet) på over eitt år, så skal virkelig nyte den veka vi har der nede. Så langt har vi planlagt å reise på festival, spa, grille i Vondelpark og sjølvsagt shoppe ein god del.

Bilder frå forrige gang vi var i byen, den gang i januar/februar. Blir godt å reise dit i ein litt varmare sesong!

 

Alt er ferdig pakka og no vente vi eigentleg berre på at vi skal reise. Vi får skyss av ein kompis til Gardermoen, så sleppe det ekstra stresset ved å reise dit via offentleg transport. Noko som er ganske greitt så tidleg på morgonen. Ærleg talt hadde eg ikkje planar om å skrive noko her før eg var på Gardermoen, men eg vil tida fram til då skal gå så fort som mogleg, så då ombestemte eg meg.

Eg har lyst på ei ny bok å lese på, så visst du har eit forslag om kva for ein bok eg burde kjøpe, sei ifrå! Elsker alle slags sjangrar, men foretrekker sjølvsagt om boka er ein skikkelig page-turner. Har satt opp auga for The Diary of an Oxygen Thief som eg leste om på bloggen til Anniken.
That one is straight up my alley.

 

Ha ei fin veke ♥
Julie.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits