SORIA'S KENDALL JENNER

Høsten har akkurat kome, det begynner å bli kaldare, og som ganske mange andre, har eg ikkje på meg varme nok klede før eg går ut. Så ja, no er eg sjuk. Ikkje så veldig moro. Denne veka jobbe eg ikkje så alt for mykje, så har litt tid på å unne meg litt sjølvpleie. Forhåpentlegvis går den tette nesa og feberen vekk ASAP (I ain't got time for this sh*t).


ph: privat
 

På søndag var eg på personalfest. Hadde det utruleg kjekt! Beer pong, dansing, quiz og premieutdelig - der eg vant prisen Soria's Kendall Jenner. Var utruleg kjekt å få oppmerksomheit av kollegaene mine på den måten, ettersom eg berre har jobba der i rett over eit halvt år. And I would like to thank my mom and dad for the opportunity... (I'm joking!) 

Og her har dere bevis, berre slik at det ikkje kan falle dere inn at eg finne det på for å vere kul (og av ein eller anna grunn vil ikkje bildet rotere seg, og sidan eg er sjuk og slapp, så gidde eg ikkje å bry meg. Dere klarer å lese kva som står på arket). No skal eg fortsette å ligge på sofaen å nyse, hoste og klage til M, så skrivast seinare.

 

Adios muchachos!
Julie.

 

2 kommentarer

Henriette Celin

28.09.2016 kl.19:39

Så kult at du vant den tittelen/prisen, hehe :-D

Usj, aldri gøy å være syk. Du får ha god bedring!

fhlorest

28.09.2016 kl.20:24

Henriette Celin: Var ein fin overraskelse, ja :D
Tusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits