KONSERT: T-21

I morgon skal M og eg på konsert. Eller, det er faktisk ein liten sjanse for at det blir M og ein kompis som reiser i staden for, ettersom eg gløymde heilt at konserten er i morgon - for eg er nemleg satt opp på jobb. Så med mindre eitt eller anna mirakel skjer, så går eg glipp av konserten :(:( lite kult, ettersom det er ein artist eg har vore fan av i 5-6 år.


ph: tumblr
 

In other news, så har eg fått M med på å prøve ein vegetariansk/vegansk diett! Han har gått med på å gje Oumph! sine produkt eit realt forsøk, så forhåpentlegvis smaker det godt nok (noko som eg trur det kjem til å gjere, så god tilbakemelding som det har fått). For sjølv om eg hadde blitt vegetarianar/veganar, så hadde det at M holdt på ein "normal" diett, gjort det litt vanskeligare. Så fingers crossed! Eg har allereie fått han til å bytte til soyamelk, som berre er ein brøkdel, men fortsatt ein liten seier.

 

Julie.

3 kommentarer

Benedicte Arntzen

08.10.2016 kl.12:26

åh, håper du får dratt!! ha en fin dag <3

REBECCA HOLDER

08.10.2016 kl.12:42

Så utrolig typisk .. Krysser fingrene for at du får fri fra jobb og får dratt på konsert !! :) Og lykke til med dietten. Det høres jo faktisk veldig spennende ut.

Janne

10.10.2016 kl.21:29

å så dumt! Håper du kan dra på den <3 så flink som prøver på det! Spiste vegansk mat idag jeg også, men blir fort litt kjøtt her i huset desverre..

Skriv en ny kommentar

hits