WHAM

BAM, jeg er tilbake (jeg har alltid vært like forferdelig på introer, slapp av). Jeg orker ikke å skrive et langt innlegg om hvor mye jeg har savnet bloggen og leserene mine, for det er så oppbrukt. Selvsagt har jeg savnet det, for jeg er jo tilbake, aren't I? Så jeg kan heller hoppe rett opp i salen og sette i gang.

Skal jeg være ærlig, så har det ikke skjedd så mye spennende; har jobbet hardere enn jeg noen sinne har gjort, blitt forfremmet, og trivest veldig godt med meg selv. Selvsagt er det noen dager som er litt tunge og jeg skulle ønske jeg kunne spoone med sengen hele dagen (but ain't no body got time for that). Føler jeg vokser så mye opp nå om dagene. Føler meg ikke som en 22-åring. Ikke i det hele tatt. Kan nesten se grevinne-henget som lurer rett rundt hjørnet i lag med kamfer-drops og rullatoren, og venter på å kaste seg over meg. Noe som kanskje kommer av at jeg har jobbet og stresset så mye i det siste. Nå har jeg heldigvis en liten ferie på sofaen som varer i 3 dager til, så skal få senket skuldrene et par hakk til innen jeg er tilbake på jobb.

Problemet er at nå har jeg slappet av, spist 3 store pizzaer på én dag (orker ikke mer pizza altså), spist så mye godteri og puttet all slags mulig junk food i munnen i en hel uke, at jeg får dårlig samvittighet for å slappe for mye av. Så nå har jeg satt på dagens andre last med klesvask, ryddet leiligheten, og skal straks på treningssenteret, etterfulgt av en tur på butikken (der jeg skal holde meg langt unna godteriseksjonen). Tror jeg av og til trenger slike perioder, der jeg oppfører meg som en 9-åring uten tilsyn av voksne i ein godteributikk, for å så gå til dietten til ein supermodell yoga entusiast.

-j

Les mer i arkivet » Oktober 2017


Søk i bloggen
Follow
hits