OVERSHOOT DAY

Føle kvar gang eg skrive noko her, så nemner eg alltid jobb. Men ettersom eg jobbar så mykje som eg gjer, så blir det heilt naturleg for meg å skrive det.

I dag skulle eg eigentleg jobbe i baren på takterassen, men ettersom vêret ikkje er så bra, så fekk eg ta fri. Noko som eg er glad for, for i kveld skal M, B, og eg på kino for å sjå Mad Dogs. Har sett traileren og den virker utruleg bra. Fram til det er tid for å gjere seg klar, er eg aleine i leilegheita og ser på Gossip Girl. Ettersom kva eg gjer på er ganske uinteressant, så vil eg heller skrive om noko som eg er opptatt av.


ph: Frida Sverdrup (♥)

Dere har sikkert lest om det - Earth Overshoot Day. Dagen då mennesker har brukt opp alle ressursane jorda hadde for det året. I år var dagen 8.august. 4 månader før det eigentleg burde. Det er skremmande å tenke på, ettersom dette er ressurser som vi eigentleg skal bruke opp i løpet av minst eitt år. Sophie Elise skreiv om det på sin blogg (noko som eg synst var utruleg bra gjort, ettersom ho kan nå ut til så mange). Så då prøver eg å bidra litt eg og.
Trykk her for å lese om korleis du kan leve for å hjelpe planeten vår.

 

Julie.

 

Les mer i arkivet » Mai 2017 » November 2016 » Oktober 2016


Søk i bloggen
Follow
hits